Kennis delen op 1sociaaldomein

vind inspiratie op het channel odensehuizen nederland

Op het jubileumcongres is het Channel Odensehuizen Nederland gelanceerd, een initiatief van het Landelijk Platform Odensehuizen. In deze online community kunnen vrijwilligers en professionals van alle Odensehuizen in Nederland elkaar op de hoogte houden, vragen stellen en verder helpen.

Het Channel Odensehuizen is er voor iedereen die betrokken is bij een Odensehuis, of geïnteresseerd is in Odensehuizen. Zowel vrijwilligers als professionals kunnen hier elkaar vinden en kennis delen. Iedereen kan volger worden van het Channel Odensehuizen Nederland en het netwerk helpen groeien.

Het Channel staat nu live: plaats een bijdrage op de tijdlijn, stel een vraag en stem op de Poll. Verder kan je belangrijke documenten terugvinden, en kan je contact maken met andere Odensehuizen. Maak een profiel aan en deel met hen jouw kennis!

Het Channel van Odensehuizen is te vinden via de deze link.

Het Channel Odensehuizen Nederland is ontsloten binnen het platform 1Sociaaldomein.nl. 1SociaalDomein is er voor alle professionals in zorg en welzijn. Via dit platform kunnen zij elkaar vinden en gebruik maken van elkaars expertise.